onsdag 19 februari 2014

Min dotter - fotografen

Lillan har länge hållit på att försöka komma underfund med kameran och hur man egentligen ska använda den. Efter x antal "fotografier" på diverse föremål i vårt hem börjar hon faktiskt få kläm på det här med vart man ska rikta kameran för att få bild på det man vill, och var man ska trycka för att man ska ta själva fotografiet. De senaste fotografierna hon har tagit visar att hon verkar ha talang för det här med fotograferande, idag tog hon både selfies och fick igång "hålkamera"-funktionen som resulterade i ett ganska najs foto på hennes vackra moder.

Lillans portfolio våren 2014

 Tulipaner

 Svårt att tro att fotografen är blott 4 år..

 Jaha, paparazzi-fasoner. Inte sjysst att fota personer (och Puppar) som sover.

 Artsy

Det ska börjas i tid, den här banala företeelsen att fotografera vad man äter. Bör påpekas att vi har coolaste bordsduken evörz, tar regnbågsmönstret till en ny nivå, om man säger så.

Hon har nog talang, min flicka. Så nu kan jag med glädje lägga till "konstnärlig fotograf" som ett av hennes eventuella framtidsyrken, näst efter hockeyproffs, showartist, random konstnär, astronaut och bara bäst i hela världen.

1 kommentar:

Carina sa...

Vad roligt! Hon har verkligen alla förutsättningar så nu gäller det att uppmuntra henne och hålla igång intresset. Bara det att hon ville ha en kikare till julklapp var ju intressant. Coola Michan <3