torsdag 27 november 2014

Dagens störigaste person(er), del 2

Alltså jag orkar fan inte med den här världen. Ingen har väl missat charmpojken Julien Blanc? Efter lite forskning på Youtube visade det sig att det finns en hel klan av dessa RSD (real social dynamics) -män. Julien Blanc har väl fått mest uppmärksamhet eftersom han är ett svin ända in i ryggmärgen efter vad det verkar, och han har blivit bannad från flera länder där hans "pick up-tour" skulle ha ägt rum. Blanc har blivit anklagad både för sexuella övergrepp och för våldtäkt, och han representerar en kvinnosyn som verkar vara ganska den samma som Dan Bilzerian, nämligen att kvinnor är något som en kan behandla hur som helst, som objekt. Det finns flera andra töntar inom detta RSD-fenomen som heter Todd, Tyler och Jeffy bland andra, och youtube svämmar över av en massa härliga instruktionsvideor från dessa män som ger goda råd om hur män ska få kvinnor att vara otrogna, hur män ska få kvinnor på fall och hur en ska vara allmänt obehaglig och "manlig" på rätt sätt, men framför allt, hur män ska få ligga med kvinnor. 



Här berättar Julien Blanc om hur män ska sluta vara pussies och ta tillbaka sin roll som MAN

I den här videon berättar Tyler om hur en ska ragga upp kvinnor på krogen. Ta in dem i ett hörn och ta dem mellan benen fast de inte vill... Orkar du höra på hela så önskar jag dig lycka till...


Något annat jag reagerar på med dessa människor är att de mest hela tiden pratar om "hot girls" och värderar kvinnor baserat på knullbarhet. Och det som stör mig allra allra mest är att de talar om hur kvinnor kommer att reagera i olika situationer precis som om alla kvinnor tänker och tycker lika, och som om de själv skulle ha förmågan att beskriva kvinnans upplevelse av att bli sexuellt utnyttjade av dem, vilket är i princip vad som sker.

Det finns hur mycket som helst av den här skiten på Youtube. De är elaka, rättfärdigar i princip våldtäkt, och jag tycker synd om de människor som ser dessa personer som förebilder. Ska dessa lära unga människor hur kvinnor ska behandlas och vad kvinnor tycker om, så har vi snart allvarliga problem i form av att våldtäkter börjar ses som vanliga pick up-knep.

Julien Blanc har en föreläsning inbokad i Helsingfors i februari nästa år, och jag hoppas verkligen att han inte blir insläppt, för sådant här skulle kunna räknas som hets mot folkgrupp.

3 kommentarer:

Sofia sa...

Vill spy på Julien och hans äckliga tröja!

Stumpan sa...

Japp, vi spyr på honom tillsammans, och på alla andra svin som försöker få våldtäkt och sexuella övergrepp att verka coolt och "manligt". spy spy.

Jenna sa...

Alltså det är såååå hemskt. Fattar int grejen :( Hans nordenturné har blivit helt avbokad för de bestämde att de inte ville ha honom hit, och australien drog in hans visum så han får inte ens besöka landet. SÅ BRA!