tisdag 3 februari 2015

sjukstuga och trasor af tyg

Lillan är förkyld och jag håller tummarna för att hon ska få vattkoppor som resten av hennes dagis, men har hon samma immunförsvar som sin mor lär det ej ske. Så nu fördriver vi tid genom att spela Afrikas stjärna ca 300 gånger och se på en miljon avsnitt av mumin och scooby doo. Efter att ha sovit ca 3 timmar senaste natt känner jag mig lite groggy och skulle helst inte vilja stiga upp ur soffan mer än nödvändigt (tack månen för det).

Tänkte visa er de två tröjorna jag beställde från Red Bubble före jul. Efter lång väntan kom de äntligen förra veckan, och jag är riktigt nöjd. Det tog ganska länge, men det är väl mitt eget fel eftersom jag la in en beställning strax före julafton, och hela världens postservice tog tydligen ledigt i två veckor efter det. Men hur som helst har jag dem nu i min ägo och glad är jag för det. Jag kan nog verkligen rekommendera Red Bubble för de har verkligen allt möjligt där. Konceptet går ut på att independent artists får ladda upp sina konstverk och om en då väljer att köpa en tröja/tavla/väska med just den konstnärens tryck får hen även en del av vinsten. Vilket jag tycker är bra. Tröjorna är även tillverkade i USA och trycken är gjorda av "happy people in matching socks" som det så fint beskrivs på lappen som följde med. Jag hamnade ju dock på en liten tullavgift eftersom det var en beställning utanför EU, men det är väl sådant en får ta när en vill ha lite annorlunda kläder. 

Och så här pigg och glad ser en ut sjuk-dagen till ära. Orkar inte helst borsta håret och påsarna under ögonen gick knappt att redigera bort. Men sånt är livet, det bjuder jag på..4 kommentarer:

hanna sa...

Fina plagg och fin söster!

Stumpan sa...

Tack å bock! (bekräftelsebehov tillfredsställt för idag :D)

Carina sa...

Gud, vilka snygga barn jag har :-)

TIDSTJUVEN.com sa...

Wow, så fina! :)