fredag 28 mars 2014

ganska najs dag

Idag har det varit en skön dag. Efter att jag abrupt fick avsluta senaste inlägget (vilket märktes lite så här i efterhand, men jag återkommer till det ämnet en annan gång) åkte jag och Lillan tillsammans med min mormor till Sundom, där vi har njutit som fan av solen hela dagen. Dock hade Lillan en "jag ska trotsa allt och alla, skrika som en stucken gris hela vägen på vår fina vårpromenad och hata hela världen", så vissa stunder hade jag lusten att bara sätta mig ner och inte vilja vara med längre. Men det var skönt i alla fall. Var på promenad till båthuset där vi ska ha vår nyinköpta roddbåt i sommar. Ja, ni läste rätt, vi fick oss en båt, så nu behöver bara isen fara åt helvete och ett par åror inhandlas. När vi sedan kom tillbaka till mommos så såg vi mystiska plastbitar på marken bredvid min bil, och jag bara WTF? Tog fram detektiven och undersökte bitarna och min bil mycket noggrant, och kom fram till slutsatsen att en nyare bil av märket Toyota har kört in i bakändan på min bil, och har nu antagligen en trasig framlykta på passagerarsidan. Saken är den att det är ganska trångt på min mommos gård om man inte medvetet parkerar bilen längre in, och jag fattar inte vilken jävla stjärna som har kommit på idén att typ svänga bilen på den trängsta gården i hela Sundom. Det enda som syntes på min bil är några små skrapmärken på bakkofångaren, så I don´t give a shit, synd för Toyota-ägaren som har söndrig lykta, men man får nog skylla sig själv...
 När jag kom hem och länsade postlådan fick jag till min glädje se att tidningen Astra som jag tecknade en prenumeration på för typ två dagar sedan redan hade kommit hem i postlådan.
Jag blev helt färdig av att vara ute i solen hela dagen, och efter att jag duschat såg jag att några fräknar har vågat sig fram i ansiktet, och då är det vår :)

Glad jag med ny Astra :D

2 kommentarer:

Carina sa...

Det är så roligt att läsa dina bloggar, Lina! Du går från klarhet till klarhet :-) Det behövs fler kvinnor dom du så Keep up the good work!

Anonym sa...

Har köpt Kamagra på www.intimleksaker.com