torsdag 13 juni 2013

vi lever och mår bra + bloggtips

Japp, vi lever och mår bra trots tystnaden som hägrat här den senaste tiden. Som sagt var förra veckan ett inferno av stress och förberedelser inför förlovningsfesten som vi hade förra lördagen. Och vilken fest det var, trots stress och förberedelser in i sista minuten blev det en succé! Bästa festen för att fira en förlovning man kan tänka sig, och det hade inte varit möjligt utan all hjälp från släkt och vänner som ställde upp och var barnvakt, frisör, kockar, bärhjälp och städhjälp. Tusen tack till er!
Den här veckan har det varit lite lugnare, har till och med hunnit med lite kvällsjobb. Vet inte om det är sviterna efter förra veckans stress som gör att jag känner mig infernaliskt trött varje kväll. Trött och hängig och brist på energi. Eller så är det bara vädret. Vet inte.
Kom också på att resan till Vammala närmar sig, härregud om typ en vecka åker vi iväg för att fira midsommar på ett sätt som jag aldrig firat midsommar förut. Inga båtar, inga villor och inga sommarplågor på repeat två dagar i sträck. Det byter vi ut i år mot en helt ny plats, nya människor och framför allt mycket livemusik och förhoppningsvis mycket dans. Ska bli skitkul med andra ord.
På lördag blir det också en resa till Juthbacka och American Car Meet, om det inte regnar hundskit förstås, för då är det ju inte så jävla kul...

Och till slut måste jag slänga in ett bloggtips. Min barndomsvän Sofia har tydligen en blogg som gått mig helt förbi, men nu när jag råkade snubbla in på den är jag helt fast. Fina bilder och hon ger sådan grym inspiration till hemmafix. Brukar annars inte orka läsa alla dessa huspimp-bloggar, men den här har något skilt. Kanske för att det inte är så fullt med överdådiga projekt som en vanlig människa inte kan förmå sig att börja med, och kanske för att jag känner skribenten och om hon klarar av att göra sådana där fina saker så då gör nog jag det banne mig också. Så, gå in och kolla på Sofias blogg och låt er INSPIRERAS! Jag lagrar all min inspiration tills jag har ett eget hus. Finns inte så mycket att lägga inspiration på här. La ut en kruka dill på "balkongen" förra veckan. Har jag tur lever den väl en vecka till, eller så länge jag kommer ihåg dess existens. Så inspirerad känner jag mig.

Och så en sista sak. Jag börjar vara grymt sugen på en ny tatuering. Har gått 3 år sedan jag gaddade mig första gången och jag har i princip en klar bild över hur den nya ska se ut. Men det var väl det där med inspirationen då...alla bilder är googlade.

1 kommentar:

Sofia sa...

Tusen tack! Vad roligt om jag kan inspirera någon med mina galenskaper :D