torsdag 27 juni 2013

midsommaren i bilder

Årets midsommarfirande var över förväntan. Och eftersom jag hade grymma förväntningar innan vi åkte dit var det alltså grymt bra. Helt otroligt. När vi svängde in på vägen mot Sastmala dog jag och vaknade upp i himlen. Människor som oss så långt ögat kunde se. Vackra frisyrer, stiliga kläder och en oerhörd positiv stämning både bland kvinnor och män. Alla var där av samma orsak, för att ha en jävligt najs midsommar och för att lyssna på bra musik och träffa likasinnade människor. Vi tog ingen stress över någonting. Åt överkokt spaghetti och drack öl. Klädde oss fina och fick beröm av främlingar. Det var så jävla bra. På fredagen var det mer psychobilly som gällde, och då fick vi uppleva både Mad Sin och Batmobile. Smokey deltog i den moshpit (tror det heter så även i psychobillyvärlden?) som uppstod och en främling spräckte ett ögonbryn, och vi åskådare fick andra människors svett på oss trots att man stod flera meter från högen där alla svettiga män utan tröjor stod och "slogs".
På lördagen chillade vi hela dagen efter en god frukost (avsaknaden av bacon berörde oss alla, men det var annars fräscht frukostbord så det blev godkänt i alla fall). Gick omkring och kollade vad folk sålde, och Smokey är nu innehavare till alla Hot Rod Frankies skivor, och själv investerade jag i en Reverend Beat-Man LP där man fick en cd på köpet. Blev inte så mycket annat handlat, eftersom behovet inte riktigt fanns. Lördagkvällen inleddes med Hillbilly Moon Explosion, som var så förbannat bra, och efter det rullade det på med det ena bra bandet efter det andra. Bäst var ändå Hillbilly Moon Explosion, Nikki Hill, Relax Trio och ett norskt band som jag inte minns namnet på. Dansade sönder ett par skor och fick blåsor på fötterna, men det var det värt. Jag längtar redan till nästa gång. Här kommer lite bilder med inte så bra kvalitet, men det får duga tills vidare.

 här körde vi picknick i solskenet innan spelningarna började på fredagen. 

 My Man

 Relax Trio. Tyvärr ligger inte fokus på tjejen som spelar slapbase, cool brud.

 Här spelas det tvättbräda. Minns inte vad bandet hette, de var från Sverige och spelade tillsammans med Nikki Hill på lördagen.

 Dans på rad. Tveksamt om han som står längst fram är delaktig eller ej.

Snyggingar.

 Mad Sin

 Batmobile med skymd trummis.

 Batmobile med glada fans.

 Hillbilly Moon Explosion. Så. Jävla. Bra.

 Hillbilly Moon Explosion

 Här fick kameran spunk, men det syns lite av min fina frisyr som bästaste Malin fixade åt mig, har aldrig haft så där fint hår, ever.

 Wild Rooster från Norge. Fick ett foto taget tillsammans med bandet också men det får ni se senare.

 Jag och Kärleken, just innan läggdags på söndagmorgon, trötta och lyckliga.

våra fordon.

Inga kommentarer: