onsdag 15 maj 2013

vardagen

Tyst och dött här nu för tiden. Men ibland är det så. Har fullt upp med jobb, familj och stress över annalkande förlovningsfest. Sommaren har också gjort intåg, och det med besked, härligt. Förra helgen var den bästa på länge, när vi på lördagen hade en heldag på stan med la familjen, shoppade en sommarklänning, sandaler och en ny keps åt Lillan, och ingenting åt mig själv. Före vi åkte in till stan var vi i Vikby på kosläpp, det är ett evenemang för Helly Hansen-mammorna och Haglöfs-papporna som är bosatta i de mer centrala delarna av staden, där de kan ta med sina barn ut på landet och visa att mjölken faktiskt kommer från en ko och att ägg kommer från hönor. Nå nej. Skämt åsido. Men kanske lite. Hursomhelst var det härligt att se lite djur på bondgård, börjar vara några år sedan sist. Lillan tyckte grisarna var bäst, eftersom korna inte var så fartfyllda när vi kom dit.  Bildbevis kommer inom kort.
På söndagen var det ju mors dag, och jag fick en totalt underbar sovmorgon och ett jättefint paket av Lillan. Smokey hade gjort frukost och hela dagen fick en bra början. Jag kan lugnt säga att det var den bästa mors dag jag någonsin haft.

Hur långt har planeringen kommit angående förlovningsfesten? Inte så långt, har väl börja fundera på vad vi ska bjuda på sådär smått, det är för tillfället lite osäkert med platsen där hela kalaset ska gå av stapeln, men det klarnar väl inom de närmsta dagarna. Klänningen till kalaset är i alla fall beställd, och jag väntar med spänning!

Denna fina skapelse klickade jag hem igår från ElBastardo, och hoppas hoppas den passar. Om inte så blir jag sur. 

Inga kommentarer: