fredag 22 mars 2013

it´s official

Länge sedan sist och mycket har hänt, kan man väl påstå. Skolan har varit ganska krävande med mycket skrivande vilket har gjort att min hjärna har förvandlats till en gröt bestående av fattigdom i utvecklingsländer, depressionssymptom och Finlands offentliga förvaltning. Men snart börjar man se slutet för det här året och då får man återvända till heltidsjobb med penseln i högsta hugg *jublar inombords*. Not.
Våren orkar jag inte reflektera över längre, eftersom den verkligen har visat att den inte tänker besöka oss i år, kan man konstatera när det är nästan 20 minus på morgonen när man vaknar. Stackars småfåglar, sitter och kvittrar sina vårsånger i buskarna, de måste vara hemskt förvirrade över den rådande väderleken, det är ju för fan snart sista veckan i mars. Kom igen.
Och så är man ju en trolovad kvinna now days. Känns bra, snudd på underbart. Det är nästan så att man inte har fattat det ännu, kan ju bero på att vi inte har varit efter ringar ännu och därav den overkliga känslan. Men det känns riktigt bra, att verkligen kunna konstatera att Smokey är den som jag vill leva resten av mitt liv med, och vad är det att vänta på? Känns det rätt så är det rätt, så det så. Kalas och sånt blir väl senare när den eventuella våren har anlänt och det är lite varmare ute, för jag kan inte tro att det är skoj att ha förlovningsfest när det är en meter snö och 15 minus ute, då är det nog trevligare när det är lite grönt på träden och sommaren börjar göra sig påmind...

bild från tumblr

2 kommentarer:

Carina sa...

Grattis till er två turturduvor <3 Väntar på festen!

Annika sa...

Grattis, ta hand om varandra ♥