torsdag 31 januari 2013

things that i want

Om typ 28 dagar är det min födelsedaag, trallalaa, en fot längre ner i graven och en fjärdedel av livet avklarat, tjohej! Så nu ska jag sammanställa en liten lista på saker som jag skulle vilja ha i födelsedagspresent. Och även om jag inte får någonting av dessa saker så är det ändå ett inlägg som jag sett fram emot att skriva. Det är alltid roligt att fantisera om spännande födelsedagspresenter ;)

Eftersom jag tycker zombier är tusen gånger häftigare än löjliga vampyrer eller varulvar, och är helt övertygad om att det endast är en tidsfråga innan ett ett virus kommer att spridas och göra döda levande igen, så skulle det vara ganska roligt att vara lite förberedd. Och om mina virusfantasier inte blir sanning skulle det ändå vara häftigt att ha ett zombie-mördar-nattduksbord.


Besök gärna den här sidan för att fördjupa era kunskaper i zombie-mördande.

Jag vet inte om nästa sak behöver någon närmare förklaring, det skulle bara vara så coolt att ha bara för att ha.
Skulle sitta snyggt i sommarens salladsodling.

Fina skor, också lite zombietema.


...och lite andra skor
 
Och lite kläder så klart.


 
lite smycken

och en väska eller två..

..kanske en romantisk middag..och så vet jag redan att jag ska få assistans med välbehövliga glasögon, eftersom jag inte ser tillräckligt bra på långt håll, vilket resulterar i viss konfundering i skolan ibland. Frågan är bara vilken typ av glejsörs man skulle vilja ha..Eller varför inte en överraskningsfest? 
så kanske jag får användning för något av mina inövade "oj vilken överraskning"-miner..

Och även om jag inte får någonting av ovanstående, så spelar det ingen roll! Det var bara roligt att göra en önskelista och slösa bort flera timmar av mitt liv.... 
(men om någon kommer på tanken att köpa något åt mig, så finns de flesta grejerna på Missfortune och Shock). 28 dagar kvar, tills jag fyller 25. Jisses.

2 kommentarer:

Carina sa...

Tack för tipsen! Bara dör den där kattens sjuka uppsyn så borde du ju få någonting från önskelistan :-)

Mam

Carina sa...

...för den där katten...inte dör... sorry