måndag 7 mars 2016

Så kommer kvinnodagen med pompa och ståt

Jag vill inte vakna upp och möta världen i morgon, jag vill stanna kvar i sängen, dra täcket över huvudet och ta skydd från alla glada tillrop och blommor som ges till höger och vänster i syfte att gratulera vissa människor för att de lyckats med bedriften att födas med fitta.
Jag vill inte vakna upp på den här dagen ännu ett år, och se hur den blivit allt mer kommersiell, hur vi blir erbjudna gratis drinkar, billigare gym, fina spetsbehåar och andra idiotiska förmåner en dag på året. Det känns som om människor är om möjligt ännu mer omedvetna om varför denna dag finns, det är inget att fira, det är inget att vara glad för. Den här dagen finns för att vi fortsättningsvis lever i en ojämställd och ojämlik värld, där det fortsättningsvis behövs en specifik dag på året för att uppmärksamma detta. Att kvinnodagen görs till ett kommersiellt jippo gör mig så oerhört frustrerad. Det vore en annan sak om en del av vinsten skulle ges till välgörande ändamål, som utbildning för flickor i Afghanistan, eller till skyddshem för kvinnor som blir utsatta för familjevåld, åt förebyggande undervisning i syfte att förhindra våldtäkter eller donera pengar åt verksamheter som tar hand om barn som fallit offer för trafficking. Vad fan som helst. Men där sitter de och gnider sina händer och ser ännu en chans att tjäna pengar på människors lidande, och vi sväljer skiten med hull och hår. Imorgon kommer inte vara en glädjens dag för mig, det kommer att vara en dag som påminner mig om folks ovilja att ta reda på varför denna dag uppmärksammas från första början, en dag som påminner mig om att vi blir allt mer avtrubbade inför verkligheten, och en dag som ger mig bevis på att världen inte alls förändras, trots att åren går. Jag orkar inte ens skriva något vettigt, för den här världen gör mig så jävla trött.

2 kommentarer:

Carina sa...

För att bryta dödläget så kan du hänga på med mig till Bock's Corner i morgon kväll och umgås med folk som GÖR någonting och har roligt :-) Vad sägs?

sexleksaker intimleksaker.com sa...

Rekommenderar för orgasm!
Kamagra intimleksaker.se
Sexleksaker intimleksaker.com